Bucate tradiționale și gusturi autentice de casă

bucate traditionale

Casa Humor din inima Bucovinei, își deschide porțile către o lume a aromelor autentice și a mâncărurilor tradiționale. În acest loc plin de istorie și căldură, fiecare farfurie spune o poveste, iar fiecare gust aduce aminte de vremuri demult uitate.

În meniul nostru, regăsești o selecție de mâncăruri cu adevărat deosebite, pregătite cu măiestrie și dragoste doar de mânuțele noastre talentate. Printre cele mai îndrăgite preparate se numără carnății de casă, pastramă de porc, salata de vinete, pâinea de casă și fasolea bătută de casă.

1. Cârnații de casă

Un adevărat deliciu pentru papilele gustative, sunt preparați cu atenție și îndemânare folosind cele mai bune ingrediente și respectând rețeta transmisă din generație în generație. Aromele intense și textura perfect echilibrată fac din acești carnăți o alegere ideală pentru un prânz sățios la Casa Humor.

2. Salata de vinete

În fiecare bucătărie românească tradițională, salata de vinete de casă este un adevărat simbol al gustului autentic și al tradiției gastronomice. Cu o rețetă simplă, dar plină de savoare, această salată reușește mereu să ofere aroma delicată a vinetelor coapte pe jar.

Iar dacă o savurezi alături de pâinea noastră proaspătă, salata de vinete de casă ne aduce aminte mereu de simplitatea și bogăția bucătăriei românești.

3. Pastrama de purcel

Făcută la Casa Humor, este o adevărată delicatesă ce reprezintă tradiția și meșteșugul bucătăriei tradiționale românești. Preparată cu atenție și pasiune de către gospodine pricepute, această pastramă este un adevărat simbol al gustului autentic și al ospitalității bucovinene.

Fiecare bucată este atent selecționată și pregătită, iar condimentele naturale alese cu grijă adaugă o aromă aparte, ce încântă simțurile și te poartă cu gândul la gustul autentic al bucatelor de odinioară.

4. Fasolea bătută de casă

Un fel de mâncare clasic și reconfortant, fasolea bătută de casă este unul dintre preparatele preferate ale clienților noștri. Cu un gust bogat și o textură cremoasă, fasolea bătută este un adevărat deliciu, perfectă pentru un starter gustos.

5. Pâinea de casă

Un simbol al ospitalității și tradiției, pâinea noastră de casă este coaptă cu măiestrie și pasiune. Folosind doar făină de cea mai buna calitate, pâinea noastră este un deliciu pentru simțuri, cu crustă crocantă și miez moale și pufos.

Casa Humor vă invită să vă bucurați de o experiență culinară autentică și de neuitat în inima Bucovinei. Cu preparate tradiționale și ingrediente proaspete, ne străduim să vă oferim cea mai bună ospitalitate și cele mai delicioase mâncăruri gătite în casă pentru a vă face șederea cu adevărat memorabilă. Vă așteptăm cu brațele deschise și farfuriile pline!