• RESTAURANT

    Casa Humor este locul ideal pentru o atmosferă relaxantă și delectarea cu diverse preparate delicioase, gătite cu iubire și produse naturale, din inima Bucovinei.

    MENIU

Cele mai bune mâncăruri tradiționale le poți servi la restaurant Casa Humor. Simte aroma deliciilor bucovinene preparate din ingrediente naturale, după rețete autentice și hai în cel mai plin de gust restaurant din Bucovina.

RESTAURANT CASA HUMOR

Servicii excelente
Foarte impresionat de calitatea mâncării! Serviciile au fost, de asemenea, foarte bune. Chiar recomand acest loc. Restaurantul meu preferat din Gura Humorului.

Corneliu

Bucătărie românească la superlativ
Căutam un loc unde să mâncăm preparate tradiționale din Bucovina și am găsit acest restaurant care ne-a făcut să revenim în toate zilele în care am stat în Gura Humorului. Ai o gamă largă de feluri de mâncare, tradiționale dar și internaționale. Servirea este, de asemenea, foarte bună, iar chelnerii te tratează foarte frumos. Recomand cu încredere!

Maria

Cei mai buni papanași din toată regiunea!
Mâncarea este foarte bună, eu și soțul meu am încercat “chiftele moldovenești”. Au fost delicioase! Și papanașii… nu sunt cuvinte suficiente pentru a-i descrie! Trebuie doar să încercați! 🙂

Simona

Mâncare tradițională grozavă
Mâncarea este fantastică. Am încercat mai multe tipuri de supe, mămăligă cu ciuperci și pui, tocăniță bucovineană, mâncare tradițională locală și așa mai departe…
Fiecare fel de mâncare a fost foarte bun.
Personal politicos și dornic să vă ajute cu orice aveți nevoie.

Alexandru