Top 4 mâncăruri pe care le poți savura la Casa Humor

Poate că bucătăria bucovineană nu este la fel de sofisticată precum cea franțuzească și nici nu este prea picantă sau complicată. Garantăm, însă, că preparatele din această zonă sunt gustoase, interesante și atrăgătoare. Suntem susținători ai mâncărurilor preparate în casă, cu ingrediente naturale, de cea mai bună calitate.

Servim doar gust autentic bucovinean prin fiecare preparat gătit cu migală în bucătăria proprie, după rețete moștenite de la bătrânii noștri. Pentru a sărbători creativitatea culinară nesfârșită a românilor și mai ales a bucovinenilor, vă prezentăm patru preparate pe care este absolut necesar să le încercați atunci când veți călca pragul restaurantului nostru.

1. Ciorbă Bucovineană de sfeclă

O ciorbă bună place oricui, indiferent de vârstă. Dacă doriți să savurați un preparat sățios și ușor, în același timp, recomandăm această licoare care are ca ingredient de bază un deliciu energizant, sfecla roșie. Mai mult decât atât, secretul pentru aroma irezistibilă a ciorbei noastre este dat de ingredientele bio, nelipsite din vreun preparat. Credem că și gusturile pretențioase ale celor mici vor fi pe deplin satisfăcute, așadar știți care este alegerea perfectă pentru întreaga familie.

2. Tochitură Bucovineană

Un preparat deloc complicat, obținut din ingrediente puține, dar cu o savoare greu de găsit altundeva. Este uimitor de delicioasă, iar pentru iubitorii de carne afumată sau bucate tradiționale, în general, va fi, cu siguranță, o mâncare de ținut minte. Ingredientele de proveniență locală dau tochiturii noastre savoarea inconfundabilă a unui preparat tradițional autentic. Gustul specific al acestui preparat este dat de carnea de porc, cârnăciorii afumați în afumătoarea de la deal, brânza de burduf de la stână și ochiurile.

3. Pui cu smântână, hribi și mămăliguță

Ce este atât de special la acest preparat? Răspunsul este simplu: aroma, simplitatea și explozia de gusturi pe care o generează. Vă mai putem spune și că este unul dintre felurile principale preferate de noi, care nu va dezamăgi nici cel mai pretențios gurmand. Gustul mâncării tradiționale, realizată din ingrediente naturale, este irezistibil și îți recomandăm să-l încerci.

4. Clătite cu brânză și smântână la cuptor

Să recunoaștem, toată lumea iubește clătitele, indiferent dacă sunt dulci sau sărate. Cele dulci sunt preferatele copiilor, știm bine asta, căci fiecare dintre noi am crescut cu acest preparat dulce. Dar pentru niște clătite cu brânza cremoasă și sos de smântână, care să-ți facă papilele gustative să tresară, te așteptăm pe la noi. Promitem că ingredientele sunt la fel de naturale precum cele folosite de bunicile noastre pe vremea când eram copii. Amintirile dulci ale copilăriei te așteaptă!

Acum că am ajuns la final, credem că putem fi cu toții de acord asupra unui lucru: mâncarea bucovineană este delicioasă!