Politica de preluare și prelucrare a datelor personale ale clienților

SC. FORESTUNG SRL prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document -contract conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Scopul colectării datelor este acela de a le folosi pentru înregistrarea dumneavoastră ca și client al Hotelului nostru , pentru a valida garanția financiară furnizată și pentru a vă întocmi la cerere un document de încasare nominal.

Datele sau fotografiile dumneavoastră nu vor fi prezentate sau transferate vreunui alt terț decât celor împuterniciți și declarați Autorității de supraveghere în domeniu. Datele dumnevoastră nu vor fi folosite în scop de marketing sau publicitate dar vor putea fi stocate în baza noastră de date.

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării și stocării datelor personale și să solicitați eliminarea acestora din baza noastră de date.